2017-11-09 10:36:01• hírek • Oszkó Viktória

Kisállat kiállítást tartanak a hétvégén

A rendezvényt általában a téli időszakban tartják, most egy kicsivel korábban, a kiállítási szezon kezdetén, november 10 és 12 között.  A Szamos Madár -és Kisállattenyésztők Egyesülete a kisállat expót a szatmárnémeti Nord-Vest Strand mellett, a Gomba-épületben szervezi.

Pénteken és szombaton reggel 9:00 órától este 18:00-ig, vasárnap pedig reggel 09:00 órától délután 14:00-ig várják a helyszínre az érdeklődőket. A kiállításon meg lehet majd tekinteni sokféle izgalmas állatot, például fajnyulat, dísztyúkot és díszgalambot, de egzotikus állatokban is lehet majd gyönyörködni.
 

A kiállítás „sztárvendége” az emu lesz, mellette pedig díszfácánt és díszrécét is lehet majd látni. Vasárnap, a délelőtt folyamán kisállatbörzét tartanak, ahol cserélni, vásárolni és eladni is lehet majd - tudtuk meg Kása Róberttől, a kiállítás egyik főszervezőjétől.
 

A belépőjegy felnőtteknek 5 lej, gyermekeknek 3 lej, ha pedig gyermekcsoportok érkeznek a kiállításra, úgy a csoporton belül fejenként 2 lejt kell fizetni a jegyekért.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: